Нова година в Суботица – екскурзия с автобус и включена Новогодишна вечеря

NY-5
Нова година в Суботица – екскурзия с автобус и включена Новогодишна вечеря

Нова година в Суботица – хотел “Patria”3*

3 нощувки със закуски и вечери, включително празнична Новогодишна вечеря в ресторанта на хотела с жива музика, богато меню и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки, и 2 обяда

София – Белград – Суботица – Палич – Суботица – Келебия – Суботица – София

_

30.12.2019г. – 535лв.

_

ТУРИСТИЧЕСКА ПРОГРАМА

Първи ден – София – Белград – Суботица~580 km

Отпътуване от София в 6.00 ч. от ул. “Оборище” (в участъка между пл. „Александър Невски“ и бул. „Васил Левски“) по маршрут Калотина – Белград. Кратка разходка в сръбската столица и свободно време. Пристигане в Суботица вечерта. Настаняване и напитка за добре дошли. Вечеря с жива музика (“SU Band”), без включени напитки. Нощувка.

_

Втори ден – Суботица – Палич – Суботица

Закуска. Разходка в центъра на Суботица – важен културен център във Войводина, градът е известен като “панонска Барселона” благодарение на архитектурата в стил сецесион: имението Райхл, пешеходната зона – Корзо, народният театър, Площадът на републиката с впечатляващата сграда на Кметството – образец на унгарския сецесион. Посещение на град Палич, известен курортен център край брега на Паличкото езеро. Връщане в Суботица и обяд в ресторанта на хотела. Следобед – свободно време за разходка и шопинг. Празнична новогодишна вечеря в ресторанта на хотела с жива музика (“Златне струне”), богато меню и неограничена консумация на местни напитки (алкохолни и безалкохолни). ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! Нощувка.

_

Трети ден – Суботица – Келебия – Суботица

Закуска. Посещение на Келебия – малкото селце на 8 км от Суботица е известно с фермата за коне от породата липицанер. Обяд във фермата с музика на живо, чаша греяно вино и чай с ром. Възможност за разходка с файтон или шейна (при подходящи метеорологични условия). Отпътуване за Двореца на виното – тук, край Суботица, е поставено началото на винения туризъм в Сърбия. Дегустация на девет вина. Връщане в Суботица и свободно време. Втора празнична вечеря с жива музика, без включени напитки. Нощувка.

_

Четвърти ден – Суботица – София~580 km

Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта на автогара “Сердика” и ул. “Оборище” (в участъка между пл. „Александър Невски“ и бул. „Васил Левски“).

_

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

Транспорт с туристически автобус.

3 нощувки със закуски на блок маса в хотел “Patria” 3* в Суботица.

3 вечери (със сервиране), включително 2 вечери с жива музика в ресторанта на хотела (без включени напитки) и 1 празнична новогодишна вечеря в ресторанта на хотела на 31.12 с жива музика, богато меню и неограничена консумация на местни напитки (алкохолни и безалкохолни).

1 обяд в ресторанта на хотела (със сервиране, без включени напитки) и 1 обяд в Келебия с жива музика, вкл. чаша греяно вино и чай с ром.

Кратка разходка в Белград.

Пешеходна разходка в Суботица.

Посещение на Палич.

Посещение на Двореца на виното с дегустация на девет вина.

Посещение на ферма за коне от породата липицанер в Келебия.

Застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с асистанс и лимит на отговорност 5 000 EUR на застрахователна компания “Армеец”.

Водач от България.

_

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

Входни такси и билети за музеи и обекти, посещавани по желание и градски транспорт

Застраховка “Отмяна на пътуване” (Препоръчваме Ви сключването на тази застраховка)

За лица над 69 г. автоматично се добавя доплащане за завишена застрахователна премия

_

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ

Ползване на двойна седалка от един турист – 119лв.

Нощувка преди датата на отпътуване в хотел “Хемус” *** на турист в двойна стая – 35лв.

Нощувка преди датата на отпътуване в хотел “Хемус” *** на турист в единична стая – 50лв.

Допълнително легло в двойна стая (дете до 9 години) – отстъпка 130лв.

Единична стая – доплащане 80лв.

_

ОТСТЪПКИ

Ученици и студенти – 10лв.

_

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ

Екскурзията се провежда при минимум 24 записани туристи!

Разходката с файтон/шейна в Келебия се осъществява при подходящи метеорологични условия.

За да се реализират допълнителните услуги и мероприятия по програмата, е необходимо да ги заявите още при сключването на договора за организирано пътуване, тъй като осъществяването им е свързано с предварителни резервации.

Хотел “Patria” *** е разположен в центъра на Суботица. Стаите са оборудвани с мини бар, климатик, LCD телевизор, телефон, безжичен интернет достъп. На разположение на гостите на хотела са ресторант, кафе-бар, уелнес център.

Валутен курс: 1 евро = 118 сръбски динара

Часово време: България 12 ч.; Сърбия 11 ч.

Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност!

_

МЕДИЦИНСКИ И ЗДРАВНИ ИЗИСКВАНИЯ

Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

_

ПАСПОРТЕН И ВИЗОВ РЕЖИМ

Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт или лична карта минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.